Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

"Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ": ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ;

Το παρακάτω βίντεο ίσως οι περισσότεροι από εσάς το θεωρήσετε προκλητικό. Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι δεν συμφωνώ σε πάρα πολλά(ίσως στα περισσότερα) από αυτά που λέει.Ούτε φυσικά με τον τρόπο που τα λέει. Ωστόσο το θεώρησα τροφή για περαιτέρω κουβέντα και με μοναδικό κριτήριο αυτό θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν θέλω να προσβάλλω την πίστη κανενός. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω και τώρα.

Το ξαναλέω: Τα όσα λέγονται δεν εκφράζουν τη "Μυθογένεια" ούτε το σκοπό που δημιουργήθηκε. Παρακαλώ αν κάποιος προσβληθεί να δεχθεί την ειλικρινή συγγνώμη μου.

5 σχόλια:

  1. Προκλητικός ή όχι, τουλάχιστον στα όσα λέει σχετικά με τους γονείς και την διαχρονική -δυστυχώς- εμμονή να επιβάλουν στα παιδιά τους τις θρησκευτικές, πολιτικές και δεν συμμαζεύεται, πεποιθήσεις τους συμφωνώ 1000%!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όμως δεν λέει μόνο αυτά... Επίσης ίσως να φταίει ο τρόπος που τα λέει...δεν ξέρω...μου φαίνεται ότι κρύβει πολύ μίσος μέσα του! Το οποίο στα μάτια μου ίσως τον κάνει το ίδιο με έναν άκρως φανατικό θρησκόληπτο!
    Συμφωνώ όμως ότι περιέχονται και κάποιες αλήθειες , διαφορετικές για τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως βρήκα αρκετές κοινές αλήθειες. Και θεωρώ ότι έτσι όπως έχουν καταντήσει τις θρησκείες αυτοί που τις "διαχειρίζονται" είναι κάτι παραπάνω από λογικό και αναμενόμενο να προκαλούν το μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο "αγγλοσάξονας";;;;
    Σωστά το έθεσες νομίζω!

    Κρατάω το ότι συμφωνείς με όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή